VALPAR

"Takida" kullen


Nu har valparna kommit!


På söndagskvällen den 14;e juni 2020 kom Sandy och Caesars valpar till oss. Det blev 6 välmående valpar (4 tikar och 2 hanar) i en palett av olika färger.


2 veckor: Valparna är nu 14 dagar och mycket har hänt under den senaste veckan - alla valpar har öppnat sina ögon och de har även börjat få pigment.  

       Tillsammans med barnen har vi kommit på tillfälliga tilltalsnamn för valparna eftersom  "den svarta valpen" låter opersonligt. Sonen döpte hanarna och jag tillsammans med dottern har döpt tikarna, man kan nästan gissa sig till vilka två tikar jag inte döpte...  


4 veckor:  Valparna har nu flyttat till en valphage och stormtrivs. De börjar mer och mer bli "riktiga" valpar då de har börjat registrera vad som händer runtomkring dem och även börjat busa med såväl varandra som med oss. Valparna har även börjat fått smaka riktig mat och det är mycket uppskattat.


5 veckor:  Nu är det fullt ös här hemma. Valparna har fått vara utomhus för första gången och de har även utökat sitt territorium hela vägen ut till köket och är numera familjehundar. Alla valpar är mycket sociala och tycker att det är härligt att få vara med. Numera börjar man även kunna urskönja valparnas olika personligheter och de är alla glada, busiga och trevliga!


6 veckor: Alla valpar har fått tänder (!) vissa fler än andra men de är alla sylvassa och de biter mer än gärna i allt de får tag i. Valparna har fått utöka utelivet med att vara ute längre stunder och de stormtrivs att få vara ute och röja på tomten.


7 veckor: Vi förbereder valparna inför livet i sina nya familjer! De äter "vanlig" mat och är för det mesta ute och busar när de inte sover. Valparna är mycket sociala och vill gärna vara med i det vi gör.

 

8 veckor: Valparna har nu flyttat till sina nya hem.

Vi önskar alla lycka till i framtiden!

Zodiaka'la Star's Xciting News


  • Patella 0/0 
  • Ögonlyst och Hjärtundersökt UA
  • Utställningsmeriterad

Nasherhaus Master of puppets


  • Patella 0/0 
  • Ögonlyst och Hjärtundersökt UA
  • Genomförd BPH
Vecka 8 Kiara 2
Vecka 8 Kiara 6
Vecka 8 Elsa 6
Vecka 8 Elsa 5
vecka 8 Anna 6
Vecka 8 Anna 4
Vecka 8 Thor 2
vecka 8 Thor 5
Vecka 8 Hulken 6
Vecka 8 Hulken 5
Vecka 8 Mini 4
Vecka 8 Mini 7

VALPARNAS FÖRSTA VECKA

TVÅ VECKOR

TRE VECKOR

FYRA VECKOR

FEM VECKOR

SEX VECKOR

SJU VECKOR

ÅTTA VECKOR